• ro
  • en
  • de
  • pt
  • jp
  • ko
  • zh
  • fr
  • da
  • it
  • sp
Vimax
Transport
60ZILE BANII INAPOI
GARANTAT !

Daca nu esti satisfactut de rezultate, returneaza toate cutiile in doua luni si primesti o rambursare de 100%.

95% RATA DE SUCCESbarbati 18-74 ani

De ce suntem #1


Motivul #1

Ceea ce ne deosebeste de ceilalti, de toate pastilele ce se gasesc pe piata, este in primul rand faptul ca ingredientele din care Pastilele Vimax sunt realizate va vor produce cele mai bune rezultate, acestea fiind de cea mai inalta calitate. Pentru unii, comercializarea acestor pastile este o simpla afacere. Pentru noi insa, nu. Tot ce facem aici este foarte serios si in primul rand ne intereseaza satisfacerea clientilor nostri. Dispunem de toate acreditarile si atestarile necesare pentru Vimax, acesta fiind un alt lucru care ne deosebeste de ceilalti. Este foarte probabil ca acestia sa va trimita un produs contrafacut sau pur si simplu sa nu va trimita nimic, chiar daca dumneavoastra ati platit.

Motivul #2

Fabricarea Pilulelor Vimax are loc intr-o societate acreditata de catre FDA (Food And Drug Administration adica Ministerul Sanatatii) din SUA si Canada. Inca un motiv pentru care dumneavoastra puteti avea incredere in calitatea Pastilelor Vimax. Nu veti gasi atatea acreditari la alte companii ce va ofera o gama larga de produse fabricate incontrolabil in tari cu mana de lucru ieftina. De asemenea, avem certificatul de notificare ce ne da dreptul sa comercialzam Vimax si in Romania:

"In conformitate cu prevederile Ordinului comun al M.A.P.D.R. nr. 1228/2005, al M.S. nr. 244/2006 si al A.N.S.V.S.A. nr. 63/2006 privind aprobarea Normelor tehnice privind comercializarea suplimentelor alimentare predozate de origine animala si vegetala si/sau a amestecurilor acestora cu vitamine, minerale si alti nutrienti, INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE, in baza documentatiei inaintate, decide ca produsul VIMAX poate fi comercializat in ROMANIA, conform prevederilor legale in vigoare."

In restul certificatului de notificare se gasesc ingredientele din care este produs Vimax, si alte informatii ce atesta originalitatea produsul nostru. Veti primi o copie a acestui CERTIFICAT DE NOTIFICARE impreuna cu flaconul de pastile.

Motivul #3

Firma noastra este una dintre putinele care ofera sustinere reala clientului. Ne puteti contacta de Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 16:00 prin e-mail: . Noi va vom raspunde la orice fel de intrebari sau nelamuriri. Cum ati putea avea incredere intr-o companie pe care nu o puteti contacta in nici fel? Cum puteti comanda orice fel de produs de la o asemenea companie? Dupa cum am mai spus, tot ce facem noi aici este foarte serios si in primul rand ne intereseaza satisfacerea clientilor nostri.

Motivul #4

In ziua de astazi trebuie sa fiti foarte atent! Trebuie sa aveti mare grija cui oferiti informatiile, datele personale. Noi oferim o foarte mare importanta acestor date confidentiale si din acest motiv nu le dam nimanui mai departe. De asemenea, la noi veti gasi o modalitate de plata foarte usoara si de incredere. Veti plati numai in momentul ridicarii coletului (ce se face exclusiv pe baza buletinului de identitate), de la curier rapid sau de la posta. Acestea sunt numai cateva din motivele pentru care puteti avea incredere in noi.

Avem onoarea de a va oferi acest produs 100% natural si sigur, fara efecte adverse, produs ce este rezultatul multor ani plini de cercetari si evaluari. Pastilele Vimax va pot mari penisul cu pana la 4-6 cm in lungime si cu pana la 25% in circumferinta, rezultatele obtinute fiind permanente. Descoperiti acum potentialul acestor pastile si bucurati-va de efectele pe care le vor avea si asupra dumneavoastra.